Një peng shkruan në Facebook: Po na vrasin një nga një

fb1
Është me të vërtetë shokuese ajo që po ndodh në këto momente në Paris.

Përveç vrasjes së 60 personave, 100 të tjerë janë marr peng, por duket se edhe ata po vriten, shkruan lajmi.net.

Një nga pengjet ka postuar në Facebook në gjuhën franceze, duke lajmëruar se “sheh trupa të vdekur gjithandej” dhe se po i vrasin pengjet një nga një.

Një peng tjetër që ka arritur të dalë nga brenda, ka thënë për CNN se ka parë të paktën 20 të vdekur. /lajmi.net
fb2