Një test siguria pak më ndryshe [Video]

Një grup i të rinjve kanë vendosur t’i testojnë disa automjete lidhur me faktin se si e marrish shpejtësinë dhe se sa shpejtë ndalen në rast frenimi. Ata testuan disa marka të automjeteve si agani Huayra, SRT Viper, Lexus LFA, Hellcat Challenger dhe Porsche 918 Sypder. Tërë këtë kënaqësi ata e gjiruan dhe rezultati është ky:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p0lbJy61DcA&w=560&h=315]