Një UFO rri pezull mbi një ajsberg? (Video)

Një UFO është fotografuar nga kamera m- apo kemi të bëjmë me ndonjë objekt të paidentifikuar të ngrirë.

Xhirimet janë bërë në Kanadanë Lindore dhe duket sikurse një objekt rri pezul dhe sillet mbi një ajsberg – që tregon për ndonjë jashtëtokësorë apo thjesht për një formë që duket ndryshe në syrin tonë.

Ashtu sikurse “Kalaja e Vetmisë” ku Supermani shkon për të medituar edhe këtu ajsbergu duket se mbart një sekret intergalaktik.

Qëndrimi pezull mbi të e bën të duket atë si një Objekt i paidentifikuar apo UFO.

Skeptikët mund të thonë se është vetëm një vegim apo ndonjë flamur – por shumë komentues thonë se objekti edhe rrotullohet gjë që shihet qartë nëse e shikoni mirë atë.