Nuk bëjnë kurrë seks, pasi janë shumë të shëndoshë

Një çift, që ëndërron të bëjë fëmijë, do i nënshtrohet operacionit për humbjen e peshës pasi janë kaq të shëndoshë, sa nuk bëjnë dot seks.

Ata janë martuar në vitin 2010 dhe të kombinuar peshojnë 390 kilogramë.

Lin Yue dhe Deng Yang janë nga Kina.

Të dy janë 30 vjeç dhe e pranojnë se vështirësitë kanë nisur që kur u martuan, pasi nuk gjenin një fustan dasme kaq të madh.

Tani shpresojnë se operacioni gastrik do i ndihmojë që të dobësohen, në mënyrë që të bëjnë fëmijë. /express/

 

shendosh2