OMK publikon listën preliminare për përfituesit e përkrahjes financiare të punimeve shkencore për vitin 2022

Oda e Mjekëve të Kosovës, ka publikuar listën preliminare me dhjetë përfituesit e përkrahjes financiare të punimeve shkencore pas thirrjes për aplikim për vitin 2022.

Komisioni AD HOC për përpilimin e kritereve të konkursit publik dhe vlerësimin e punimeve shkencore në takimin e datës 28 mars 2023, ka nxjerrë listën preliminare për dhjetë përfituesit e përkrahjes financiare të punimeve shkencore.

Listës i parapriu Ibadete Bytyçi, për të vazhduar pastaj me Hatixhe Latifi-Pupovci, Venera Berisha – Muharremi, Gani Bajraktari, Fatime Arenliu-Qosaj, Ilir Hoxha, Qëndresa Beqiraj- Zeqiraj, Fjolla Zhubi – Bakija, Sabit Sllamniku, Rajmonda Nallbani – Komoni dhe Blerim Myftiu. /Gazeta Shneta/

The post OMK publikon listën preliminare për përfituesit e përkrahjes financiare të punimeve shkencore për vitin 2022 appeared first on Gazeta Shneta.