Opozita ka kohë edhe për “Selfie”

Deputetët e opozitës, Rexhep Selimi, Lahi Brahimaj dhe Teuta Haxhija janë parë duke bërë “selfie” para sigurimit të Kuvendit, të cilëve ua kanë ndaluar kalimin për në sallën alternative të seancave.

Ndërkohë edhe më tej Kryesia e Kuvendit është duke mbajtur takimin, pjesë e së cilës është edhe përfaqësuesja e opozitës, transmeton kp.

20151130121358208