Opozita mbetet e bashkuar

Ka përfunduar takimi në mes partive opozitare. I pari që ka folur ka qenë kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se veprimi për tu arrestuar Albin Kurti nuk ka qenë i drejtë. Megjithatë, Haradinaj ka shtuar se opozita qëndron e bashkuar dhe e fortë.

“Dje në Prishtinë ka ndodhur një ngjarje jo e mirë jo e drejt. Janë sulmuar zyrat e një partie opozitare. Kushdo që pajtohet me këto fakte është gabim. Para kësaj kemi pasur një tjetër ngjarje ku kemi pasur manifestimin me një pjesëmarrje të madhe nga të gjitha trevat. Opozita është e bashkuar dhe e fortë. Qeveria për hakmarrje reagoi “, ka thene Haradinaj.

Ndërkohë, kreu i Vetëvendosjes, Visar Ymeri ka thënë: “Falënderoj të gjithë pjesëmarrësit në manifestimin e djeshëm me përpjekjet tona. Marrëveshjet janë anuluar nga qytetaret dhe kjo qeveri e ka të pa mundur t’i zbatoj marrëveshjet. Tashmë qytetarët I kanë shpallë të pavlefshme dhe është fitore e jona”.

Ndërsa, Limaj shton se “pushteti duke parë masën e madhe të qytetarëve dhe nga tmerri ky pushtet u kthye në regjim policor”. /Zëri/