Opozita vendos flamurin me mbishkrim te Grandi (Foto)

Opozita në vazhdën e aktiviteteve për festën e 28 Nëntorit, në ndërtesën e hotel Grandit ka vendosur një flamur me mbishkrimin “28 Nëntor manifestojmë për Republikën, kundër Zajednicës dhe marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi”.

Përfaqësuesit e tre partive opozitare i bërë kanë ftesë qytetarëve që t’i bashkohen manifestimit paqësorë siç thonë ata me 28 Nëntor për t’i kundërshtuar këto marrëveshje të cilat janë të dëmshëm për vendin.

flamuri-grandi-1