Plaku (Haxhi) ia përfundon “karierën” këtij të riu [Video]

Zakonisht Haxhnjtë janë njerëz të matur, të qetë dhe nuk merren me aktivitet, e posaçërisht jo me sport.

Mirëpo një Haxhi (video) është aq i zoti me topin e futbollit sa që edhe të rinjtë mund t’ia kenë zili.

Shiko videon “turpërues” ndaj këtij të riu