Plumbi qëllon paratë dhe i shpëton jetën ushtarit: Gallata në internet s’ka të ndalur

Në rrjetin social Reddit, është postuar një fotografi ku shihen disa monedha të dëmtuara, në një shuplakë dore.

“Gjyshi im që luftonte në Luftën e Parë Botërore, ka shpëtuar fal këtyre parave. Plumbi i ka qëlluar monedhat, që i kishte në gjoks, duke mos i shkaktuar atij asnjë lëndim në trup”, shkruan në përshkrimin e fotografisë, transmeton Telegrafi.

Por, komentuesit e kanë kaluar vëmendjen diku tjetër, e jo te ‘gjyshi hero’.

Parate

“Shpresoj të mos qëllohem me armë, e tëra që kam është një kartelë bankare”, shkruan në njërin nga komentet.

“Së pari, gjyshi yt kishte gjoks apo sisa? E dyta, paratë e pa prekura a duhet të jenë kusuri?” është një komet tjetër banal.

“Mbase në LPB plumbat kanë qenë më të butë, kurse paratë kanë qenë të forta”, komenton një tjetër.

“Është ironike, se si paratë mund të shpëtojnë jetën” ka qenë komenti që ka marrë më së shumti pëlqime.