Polici goditet në kokë

Edhe sot seanca e Kuvendit nuk u mbajtë normalisht, pasi opozita në sallë përdori sprej dhe gazë ndaj deputetëve të pozitës dhe sigurimit të Kuvendit, por pavarësishtë kësaj seanca u zhvillua në një sallë tjetër të improvizuar ku edhe kaloi në lexim të parë projektligji për buxhetin.

Por jashtë Kuvendit aktivistë të partive opozitare filluan të gjuajnë me gurë në drejtim të Kuvendit dhe Policisë, ku sipas burimeve nga terreni kanë mbetur të lënduar dy policë, për më shumë shikone videon ku polici goditet në kokë nga protestuesit.