Polici “zhvesh” antiplumbin dhe helmetën – nuk e mbron më Qeverinë?! (Foto)

Një jelek anti plumb dhe një helmetë e Policisë është lënë për disa minuta në oborrin e Qeverisë së Kosovës.

Mendohet se njëri nga policët i ka lënë aty por nuk dihet arsyeja pse pajisjet e Policisë janë lënë.

Më vonë njëri nga kolegët ka shkuar dhe i ka marrë ato për t’i larguar ato.

J1

J2