Policia ka urdhër t’i arrestojë deputetët që hodhën gaz në Kuvend

Burime të Kohës Ditore kanë bërë të ditur se Policia ka urdhër operativ që të arrestojë, t’i largojë nga Kuvendi dhe t’i dërgojë direkt para prokurorit deputetët që hedhin gaz lotjsellës në Kuvend gjatë seancës së sotme.

“Të largohen nga Kuvendi dhe të dërgohen drejtë para prokurorit”, ka thënë burimi.