Prap gazlotësjellës në Kuvend, ndërpritet seanca (VIDEO)

Deputetët e Partive opozitare kanë hedhur gazlotësjellës në momentin kur Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka filluar atë.

Deputeti i Vetëvendosjes Visar Ymeri ka kërkuar që me një kërkesë të i drejtohet Deputetëve, ndërkaq Kryetari Veseli i ka thënë që atë të e bëjë përmes mikrofonit në mënyrë që të e dëgjojnë mediat dhe publiku. Ymeri nuk ka përfillur kërkesën e Veselit dhe në atë moment deputetët e opozitës kanë lëshuar gazin lotësjellës, duke shtyer kryetarin e Kuvendit Veseli për të kërkuar menjherë pauzë./Gazeta Liria.