Prishtina Mall me dhoma të veçanta për lutje

Qendra tregtare Prishtina Mall përmes një organizimi madhështor të enjten hapi dyert për vizitorë.

Me lehtësira, komoditete dhe shërbime lehtë të qasshme, Prishtina Mall siguron që të gjithë vizitorët të shijojnë këtë hapësirë ​​unike.

Kjo qendër tregtare, ka menduar edhe për besimtarët. Kështu, Prishtina Mall ka ndërtuar edhe dhoma të veçanta për lutje; jo vetëm për besimtarët myslimanë, por për të gjitha religjionet.