Prokurori i Parisit: E dimë kush i ka financuar sulmuesit

Prokurori i Parisit, Francois Molins ka dhënë detaje lidhur me hetimet që po zhvillohen për sulmet në Paris, si dhe për idenfitifimin e të dyshuarit të parë, Omar Ismail Mustafai.

“Ne e dimë se prej nga erdhën (sulmuesit) dhe kush i ka financuar ata”, ka deklaruar prokurori, transmeton lajmi.net.

Molins thotë se 7 sulmuesit- të pajisur me kallashnikov dhe me jelek me eksplozivë- ishin të organizuar në tre grupe.

Ekziston rreziku, thotë Prokurori Molins se disa sulmues janë larguar nga vendi i ngjarjes.