Pronari e ndez zjarrin në shtëpi, i dëgjon disa të bërtitura dhe pastaj…

Shërbimet e emergjencës ishin paraqitur në një shtëpi në Huron, Kalifornia, pasi që pronari i asaj shtëpie i kishte dëgjuar disa të bërtitura.

Siç duket, në oxhak kishte qenë një grabitës i cili kishte planifikuar që të futej në shtëpinë e pronarit dhe të vjedh, por kur pronari e kishte ndezur zjarrin rastësisht, hajduti ishte djegur për së gjalli, raporton lajmi.net.

Ngjarja ka ndodhur dje pak para orës 15:00, dhe autoritetet ende nuk e kanë bërë të ditur identitetin e hajdutit. /lajmi/