Protesta e Opozitës nëpër rrugët e Prishtinës

Dhunë, gaz lotsjellës dhe plumba gome. Kështu ka nisur protesta e Opozitës për të kundërshtuar seancën që po vazhdon të mbahet pa prezencën e tyre.

Derisa sheshi është mbushur me polici dhe protestues, Vetëvendosja po shfrytëzon zyrat e saj te Qafa që t’i gjuajnë policinë me vezë.

http://www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/1_1447751636-3049577.jpg