Protestë kundër ndeshjes Kosovë-Shqipëri

Aleanca Kuq e Zi është kundër ndeshjes miqësore Kosovë-Shqipëri

Aleanca Kuq e Zi është duke protestuar para Federatës Shqiptare të Futbollit kundër ndeshjes miqësore Kosovë-Shqipëri.

Sipas AK-së, “Kosovë-Shqipëri është një ndeshje armiqësore, që thellon ndarjen e kombit”.

Aleanca Kuq e Zi shprehet se, asnjë komb nuk mban 2 himne, 2 flamuj dhe 2 kombëtare dhe kështu duhetë veprojnë edhe Kosova e Shqipëria.

Ndeshjen e sotme miqësore, që starton në ora 14:00, Aleanca Kuq e Zi e quan ndeshja ‘Kosovë-Kosovë’. /Express