Pse po heshtë kampioni Aziz Salihu, mësohet arsyetja?

Aziz Salihu ka kohë që është në heshtje dhe nuk organizon ndonjë turne siç ka ndodhur në vitet e kaluara.

Ka kohë që nuk ka organizuar ndonjë turne.

Cila është arsyeja?

Siç merret vesh, në mungesë të mjeteve financiare po ashtu nuk ka mbështetje nga institucionet sportive, duket se kjo po e penalizon dhe po qëndron pasiv tash e një kohë sa i përket turneve.

A ka gjasa që këtë pranverë apo gjatë verës të organizojë ndonjë turne?

Nuk përjashtohet mundësia nëse gjen mjete e mbështetje.

Fituesi i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984, ka gjasa që së shpejti të planifikojë diçka, por e gjitha varet nga financa dhe a do të mbështesin donatorët dhe institucionet përkatëse sportive.