Publikuan këtë foto në facebook, nuk e imagjinuan se do t’ua shkatërronte jetën (Foto)

Një çift vajzash homoseksuale suedeze kanë hasur në vështirësis për të marrë një banesë me qira sepse morën komente negative nga homofobikët.

Denise, një studente për infermieri është në një lidhje me vajzën 23 vjeqe, Elli.

Por vajzat kanë hasur në shumë probleme ndërsa kanë kërkuar të barrin një banesë së bashki, pasi njerësit I parajgykonin për prirjen e tyre seksuale.

22eda41196203c4a8b9efea3fa0d045c06e8501b261029ee3eb42349c4ed44da

Ndër të tjera, nëj foto e tyre në rrjetet soviale ka ngjallur nje debat pasi komentuesit kanë shkruar se Elin dukej si një fëmijë 8 vjeqar dhe se 21 vjeqarja Denise, do të ishte më mirë në krah të një mashkulli

Gjithashtu shumë komentues I kanë ngacmuar duke u shkruar se Elin tenton të duket si djalë, që sipas Denise kjo nuk është aspak e vërtetë.

“Nuk mendoja asnjëherë që njerëzit do të bëheshin kaq negativë dhe do komentonin në këso formash për në, pasi dihet se suedia është një vend që i resketon shumë të drejtat enjeriut.

Publikuan këtë foto në Facebook, nuk e imagjinuan se do t’ua shkatërronte jetën (Foto)

Një çift vajzash homoseksuale suedeze kanë hasur në vështirësi për të marrë një banesë me qira sepse morën komente negative nga homofobikët.

Denise, një studente për infermieri është në një lidhje me vajzën 23 vjeçe, Elli.

Por vajzat kanë hasur në shumë probleme ndërsa kanë kërkuar të marrin një banesë së bashku, pasi njerëzit i paragjykonin për prirjen e tyre seksuale.

Ndër të tjera, nëj foto e tyre në rrjetet sociale ka ngjallur nje debat pasi komentuesit kanë shkruar se Elin dukej si një fëmijë 8 vjeçar dhe se 21 vjeçarja Denise, do të ishte më mirë në krah të një mashkulli

Gjithashtu shumë komentues I kanë ngacmuar duke u shkruar se Elin tenton të duket si djalë, që sipas Denise kjo nuk është aspak e vërtetë.

“Nuk mendoja asnjëherë që njerëzit do të bëheshin kaq negativë dhe do komentonin në këso formash për në, pasi dihet se Suedia është një vend që i respekton shumë të drejtat e njeriut.

1457017003_elin5