Puno Mourinho, puno!

Menaxheri i Chelsea-t ishte shumë i preokupuar me terrenin në Tel Aviv

Chelsea ishte duke avancuar por kjo nuk ishte e kënaqshme për Jose Mourinho-n i cili lëshoi hapësirën e lejuar ku mund të lëvizin trajnerët dhe hyri në terren për ta rregulluar atë.

Pas ndeshjes portugezi fajësoi terrenin e Maccabi-t në të cilin u lëndua kapiteni John Terry, paraqitja e së cilit në derbin kundër rivalit lokal Tottenham është vënë në dyshim.