Qepa e kuqe shëron gjëndrrën tiroide

Qepa e kuqe është e njohur si pastruese e gjakut, “vrasëse” e bakterieve dhe bacileve, por ka edhe të mira të tjera.
Mjeku i njohur nga Saint Petersbur, Igor Knjazkin thotë se qepa e kuqe është aleat i shkëlqyeshëm në luftën kundër problemeve me gjëndrrën tiroide, andaj edhe ka gjetur një mënyrë si ta përdorni atë.

Ai rekomandon që në mbrëmje, para gjumit, të merni një qepë të kuqe dhe ta ndani për gjysmë. Mjafton që me të dy gjysmat e qepës me lëvizje rrethore t’i bëni masazh qafës në pjesën ku gjendet gjëndrra tiroide dhe ta leni lëngun që të veprojë gjatë natës.

Kështu në mënyrë natyrale do të stimulohet funksioni i organeve endokrine. /Femina.al/