Qeveria e emëron Bordin e ri Drejtues të SHSKUK-së, këta janë anëtarët

Qeveria e Kosovës e ka emëruar Bordin e ri Drejtues të SHSKUK-së.

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është emëruar Bordi i ri Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar, shkruan Gazeta Shneta.

Anëtarët e rinj të Bordit janë:

Naim Bardiqi nga MSH

Dren Boshnjaku nga QKUK

Tetore Olloni nga QKSUK

Rrezarta Bajrami Nga IKSHPK

Besim Demolli nga Spitali i Ferizajt

Vjollca Kadolli nga KPSH /Gazeta Shneta/