Ragbistet nudo

Universiteti Oxford ka kohë edhe për atraksione të llojit të tillë.

Ekipi i ragbisteve i Universitetit të njohur Oxford ka pozuar nudo për krijimin e një kalendari bëmirës. Kjo iniciativë është marrë para duelit derbi me Universitetin tjetër famoz atë Cambridge.

Oxford do të lansojë kalendarin për të ngritur fonde që do ti shkojnë në ndihmë njerëzve që vuajnë nga anoreksia dhe ushqimi i parregullt