Renditja e UEFA: Shqipëria e 39-ta, Serbia e 27

Pak a shume ndryshime në rënditjen më të re të UEFA-s për ligat europiane të futbollit. Spanja vazhdon të kryesojë duke lënë pas Gjermaninë dhe Anglinë, ndërsa Italia rënditet e katërta (1.Spanja 2.Gjrmnia 3.Britnaia, 4.Italia) Ne listen e UEFA Shqiperi esteb renditur e 39-ta kurse Serbia e 27-ta, trasnmeton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë” nga selia e UEFA-s ne Nyon.

Sa i perket vendeve fqinje te vendit tonë sipas listes se UEFA-s Greqia radhitet e 14 , Maqedonia 40 , Serbia ne 27, Mali i Zi 44, Bosnja 38, Kroacia 17, Rumania 15, Bullgaria 29 etj…/preshevajone