Retë lente mbulojnë për 1 orë qiellin e Stambollit, banorët: Ngjanin si UFO!

Një tjetër fenomen i çuditshëm është regjistruar në Yuksekova të Hakkarit, ku në qiell janë krijuar disa re të quajtura lente, gjë që ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve të zonës.

Sipas tyre, ato ngjanin me UFO-t, ndërsa janë shoqëruar me erëra të forta. Reja e lenteve e krijuar në malin Şişol të rrethit të Stambollit mbeti e paprekur për rreth një orë.

Sipas informacionit në faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Meteorologjisë, u vu re se retë e lenteve u krijuan si pasojë e luhatjeve të erës të shkaktuara nga vrazhdësia dhe ishte tregues se kishte turbulenca që lëviznin poshtë në anën e cepit të Kodra.