Rihanna mërzitet me shakatë e Rock, ja si reagon ajo

Komediani i famshëm Chris Rock ka thënë në OSCAR se nuk do të vishte kurrë pizhamat, të cilat këngëtarja Rihanna i vesh edhe kur del në rrugë.

Por me këtë deklaratë RiRi nuk ka qeshur aspak, përkundrazi një burim afër këngëtares së hitit “ëork”, ka thënë se ajo është mërzitur dhe është shprehur se, ” të jetë i sigurt Chris që edhe ajo nuk ta lejonte ti vishte pizhamat e saj dhe nuk do ta ftonte në kuzhinën e saj”.