Rihanna pohon se Ronaldo është. . .

Që kur media botërore gjatë verës ka raportuar për lidhjen e mundshme romantike mes Rihannës e Christiano Ronaldos, këngëtarja me qëllimin që t’ju jap fund këtyre spekulimeve, ka zbuluar se futbollisti në të vërtetë është homoseksual.

Pas shoqërimit me futbollistin tërheqës, gazetarët e kishin pyetur Rihannën nëse ka filluar romancën me Ronaldon, ndërsa ajo ka dhënë një përgjigje interesante.

“Kam shumë miq homoseksualë dhe i mbështes në të gjitha mënyrat e mundshme”, ka deklaruar Rihanna. Në anën tjetër, as Ronaldo nuk ka treguar se e kanë penguar aq shumë rrëfimet rreth homoseksualitetit të tij.

“Më pëlqen seksualiteti im dhe nuk më paraqet ndonjë problem”, ka thënë Rolando kur për herë të parë është përgjigjur në këtë pyetje