Rikthehet Duda me ushtri (Video)

Reperi nga Gjilani Duda ka qenë i ftuar ekskluziv për intervistë në emisionin ExpressRozë

Ai ka folur për problemet e tij të mëhershme në polici, për familje dhe për shumë gjëra të tjera.

Për më shumë dëgjojeni intervistën e tij dhënë për emisionin ExpressRozë.