Rikthehet Telefoni Flip

Telefoni me kapak, flip, duket se do të rikthehet në modë, dhe do të bëhet i superfuqishëm.

Ideja e Samsung që u prezantua në Vv2016, është një smartphone me teknika specifike të ngjashme si Galaxy, duke nisur që nga fotokamera.

E në fakt çmimi tij shkon mbi 1500 dollarë, dhe për momentin është lançuar vetëm në Kinë, një treg ky i zgjedhur dhe nga Pepsi për smartphone-in e tij të parë.