Ringjallet diktatori Hoxha

Adhuruesit e diktatorit Enver Hoxha kanë vershuar ditën e djeshme në Tirane me foton dhe parrulla në kujtim të tij.

Duke mos respektuar kështu asnjë urdhër që qeveria ka dhënë kundër kthimit të simoleve komuniste.