Rrahja e deputetëve të Opozitës me Polici (video)

Albin Kurti i pari kishte nisur të përleshej me Policinë, e në mbrojte të tij i dolën edhe deputetët tjerë përfshirë edhe ata të AAK’së, Daut Haradinaj dhe Lahi Brahimaj.

Gazeta Express sjell pamje nga momenti i përleshjes: