Rrëfimi i Sharon Stone: “Nga Basic Instinct, humba kujdestarinë e djalit”!

“Basic Insinct” në 1992-shin, bëri që karriera e Sharon Stone të merrte një hov të pabesueshëm. Por nga ana tjetër, suksesi në filmin hit erdhi me kosto për aktoren në jetën e saj personale.

“Unë humba kujdestarinë e fëmijës tim. Gjykatësi e pyeti djalin tim të vogël – “A e di që nëna jote bën filma seksi?” Njerëzit tani qarkullojnë pa rroba në TV ndërsa unë atëherë hujmba kujdestarinë e fëmijës”, tha ajo në episodin e fundit të ‘Table for Two’ me Bruce Bozzi.

Stone adopotoi një djalë, Roan, me ish-bashkëshortin Phil Bronstein. Çifti u martua në vitin 1998 dhe adoptoi Roan në vitin 2000. Tre vjet më vonë, Bronstein bëri kërkesë për divorc, i cili u finalizua në vitin 2004. Ai kërkoi kujdestarinë e Roan, i cili ishte 8 vjeç në atë kohë. Gjykatësi gjithashtu vuri në dukje se Stone shpesh ia kalonte kujdesin për djalin e saj “palëve të treta”.

“Përfundova në spital. Më është thyer zemra,”- kujtoi aktorja.Në vitin 2008, Stone humbi apelin e saj për të fituar kujdestarinë kryesore të Roanit. Më pas, ajo adoptoi dy fëmijë të tjerë, Laird Vonne, 17 vjeç dhe Quinn Kelly, 16 vjeç, respektivisht në 2005 dhe 2006.