Rrethohet Qeveria (Foto)

Në fotografi shihet se si është ndarë pjesë e sheshit “Skënderbeu” nga ndërtesa e qeverisë së Kosovës.

Mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës në të cilën duhet të shqyrtohet Projektligji për buxhetin e vitit 2016, dhe vizita e mbretit të Mbretërisë Hashemite të Jordanisë Abdullah II Ibn Al Hussein ka bërë që policia e Kosovës të rrethojë ndërtesën e Qeverisë.

Në këto fotografi shihet se si është ndarë pjesë e sheshit “Skënderbeu” nga ndërtesa e qeverisë së Kosovës./KosovaPress/

foto 1

foto 2

foto 3