Rrjedhin fotografitë e reja të Land Rover Discovery të ri

Më herët kanë rrjedhur disa fotografi jozyrtare në të cilat shihet pamja e mundshme e modelit të gjeneratës së pestë të Land Rover-it, Discovery.

Tani është janë shfaqur edhe disa fotografi të reja, përsëri jozyrtare, të këtij modeli, të cilat i ka publikuar uebfaqja italiane “Omniauto”, transmeton Koha.net.

Fotografitë jozyrtare të publikuara më parë dhe detajet tjera në lidhje me Land Rover Discovery të ri.