Rusia godet nga ajri kamionët turk që ishin dërguar në Siri

Rusia i është përgjigjur me sulm Turqisë, duke goditur tashmë nga ajri kamionët me ndihma të cilët kjo e fundit i kishte dërguar në Siri në afërsi të qytetit Aleppo.

Ndërkohë si rezultat i bombardimeve ruse mbetën të vdekur 7 persona dhe së paku 10 të tjerë të lënduar, duke bërë kështu që nga sulmet ajrore të mbesin të djegur 20 kamionë.

Sipas burimeve ende jo zyrtare,  bombardimet kishin cak kamionët me ndihma të cilat do të shkonin për refugjatët e luftës në Siri.

Rusia4

Rusia3

Rusia2

Rusia1