Sa do të kushtojë Google Pixel Watch? Më shumë se sa pritej, sipas një leak

Disa ditë pas rrjedhjes së madhe të çmimeve dhe datës së lançimit të Google Pixel Watch, sot vjen një thashethem i dytë që duket se konfirmon në masë të madhe atë që u krijua nga ai i mëparshmi, duke u fokusuar nga ana tjetër në çmimin dhe ngjyrat e Pixel Watch.

Konkretisht, eksperti i 9to5Google, Max Weinbach, raporton se Pixel Watch do të ketë një çmim fillestar prej 349,99 dollarë. Ky është një çmim shumë më i lartë se ai i raportuar nga rrjedhja e orëve të fundit, sipas të cilit çmimi evropian i Pixel Watch do të ishte ndërmjet 250 dhe 350 euro, duke u vendosur rreth 300 dollarë edhe në variantin amerikan.

Me një çmim të tillë, Pixel Watch do të renditej mbi Galaxy Watch 5 dhe nën Apple Watch Series 8, të cilat në Shtetet e Bashkuara kushtojnë përkatësisht 280 dollarë dhe 399 dollarë. Për fat të keq, megjithatë, fleta e të dhënave Pixel Watch nuk duket të jetë aspak e krahasueshme me atë të orëve inteligjente nga Samsung dhe Apple, për shkak të një hardueri të vjetëruar.

Natyrisht, çmimi prej 349,99 dollarë do të jetë çmimi i versionit Wi-Fi, ndërsa nëse dëshironi të blini një Pixel Watch me lidhje LTE do të duhet të shpenzoni më shumë, edhe nëse nuk është e qartë se sa është “kërcimi” në kushtet e çmimit do të jenë midis njërit model dhe tjetrit.

Në çdo rast, rrjedhja konfirmon se Pixel Watch do të lansohet në dy variante, përkatësisht Wi-Fi dhe 5G. E para do të jetë e disponueshme në kombinimet e kasës dhe rripit Silver / Chalk dhe Gold / Hazel, ndërsa e dyta në nuancat Silver / Charcoal dhe Gold / Hazel. Përveç këtyre ngjyrave, do të mundësohet edhe blerja e rripave me ngjyra të tjera, të cilat do të prodhohen si nga Google, ashtu edhe nga disa partnerë të palëve të treta.

Generated by Feedzy