“Sa herë t’i afroheni Kosovës, do t’i shtoni varret vetes”! Korbi i zi, tifozët e Trepçës tmerrojnë Serbinë

Tifozët e Trepçës kanë tmerruar mediat në Serbi. Ata i kanë bërë jehonë ngjarjes së fundit që ndodhi ku serbët tentuan të hynin në Kosovë.

Një korbi i zi që jep lajme të këqija, varre dhe disa serbë të varur, kishin mbishkrimin: “Sa herë t’i afroheni Kosovës, do t’i hapni varre vetes”. /Sport Ekspres/