Sejdiu: Mustafa ta shkarkojë Hashim Thaçin

Nënkryetari i Prishtinës, Dardan Sejdiu, ka thënë se kryeministri Isa Mustafa duhet ta shkarkojë ministrin e Punëve të Jashtme, Hashim Thaçin, dhe atë të Punëve të Brendshme, Skender Hysenin, si dhe Komisionin për Demarkacion për shkak të Marrëveshjes së dëmshme që kanë nënshkruar.

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu, ka thënë se pasi tashmë është dëshmuar se me Marrëveshjen për Demarkacionin Kosova i ka dhënë rreth 10 mijë hektarë tokë Malit të Zi, kryeministri i vendit duhet ta shkarkojë menjëherë Komisionin që ka negociuar, si dhe dy ministrat që e kanë nënshkruar këtë Marrëveshje, ministrin e Punëve të Jashtme, Hashim Thaçin dhe atë të Punëve të Brendshme, Skender Hysenin.

Këtë deklaratë i dyti i kryeqytetit e ka dhënë në një intervistë për gazetën “Zëri”, në të cilën ka folur edhe për premtimet që i ka realizuar kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe për vështirësitë që i ka në zbatimin e programit qeverisës.

Sejdiu në këtë intervistë ka treguar për herë të parë edhe për kompanitë ndërkombëtare që kanë aplikuar në tenderin 10-milionësh për furnizim me autobusë. /Zëri/