Sërish gaz në Kuvend

Për herë të dytë opozita ka hedhur gazë lotsjellës në seancën e cila është duke u zhvilluar për zgjedhjen e Presidentit.

Gazin e ka hedhur deputeti Ismajl Kurteshi.

Fillimisht Kadri Veseli nuk ka ndal fjalën e tij, duke treguar procedurat e zgjedhjes së presidentit të vendit. Por pastaj ka kërkuar dhjetë minuta pauzë, dhe ka thirrë mbledhjen e Kryesisë.