Shemi – ILIRËT- me këngë të re (Video)

Grupi Ilirët është i njohur për kënë si “Xhamadani vija vija”, “Kënga e Naimit”, “Fjalët e qiririt” dhe shumë këngë tjera patriotike. Kësaj here Shemi dhe Iliriët vijnë me këngën Turgaj Gashi

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nVXPBjo2H5o&w=560&h=315]