Shikoni se si zhduket ky njeri në errësirë (Video)

Kjo video e jashtëzakonshme paraqet momentin kur një njeri zhduket në ajër gjatë ecjes së tij.

Kjo video 47 sekondeshe që është shkarkuar në ueb-faqen YouTube, filon me xhirimet e një burri i cili ecë në një rrugë të errët në qytetin Jackson, Wyoming të SHBA-ve.

Ai në fillim largohet nga një pikë e bankomatit të Rocky Mountain Bank dhe mandej gjatë ecjes së tij zhduket.

Ai papritur lëshon dy drita të bardha bizare që shihen në ekran përderisa më nuk duket në rrrugë.

“Shumë gjëra të çuditshme mund të ndodhin por për këtë nuk ka dyshim”, tha njëra prej dëshmitarëve të saj Margaret Pheiffer.

“Ishte një gjë e çuditshme”.

A është ky një shpirt i ligë, një udhëtues kohe apo një halogram?

Apo ndoshta ka ndonjë shpjegim të thjesht që zakonisht i bëjnë kamerat?

Por në një mënyrë tjetër, duket si një mister interesant që ju duhet ta shikoni