Shkoi në spital me fryrje e dhimbje, i heqin tumorin 3 kilogramë e 750 gramë nga barku

Mjekët e një spitali në Turqi kanë hequr nga barku i një pacienteje një tumor plot 3 kilogramë e 750 gramë. Mësohet se gruaja ka shkuar në spital me dhimbje dhe fryrje të madhe të barkut, e pas vizitave përkatëse, ajo i është nënshtruar një operacioni.

Ky operacion i ka zgjatur rreth dy orë, ndërsa doktorët u çuditën kur panë tumorin në fjalë, madje nuk nguruan as ta “reklamonin” në rrjetet sociale, duke bërë një foto me masën në dorë.

Shefi i pavijonit të spitalit privat ku u krye ndërhyrja deklaroi se tumori që i kishte prekur pacientesh shumë organe në trup, iu hoq me sukses dhe gjendja shëndetësore e saj paraqitet e mirë.