Shoferi parkon në vendin e të paralizuarit, ja çfarë letre gjen në xham

Një shofer furgoni i cili u quajt “egoist m*ti” pasi parkoi në zonën e të paralizuarve në Argos në Britanisë ka qeshur me letrën e ankesës që i ishte lënë dhe e publikoi në Facebook.

Shënimi që gjeti ai në veturë thoshte:

“Ti je në rregull dje jo antikapat dhe ke zënë të vetimn vend të lirë – egoist m*ti”. /express/