Shpella që duket sikur është nxjerrë nga përrallat (Foto)

Kjo shpellë në Francë ka një pamje me të vërtetë përrallore, për shkak të disa ‘pishinave’ ndriçuese që gjenden në të.

Shpella e mahnitshme ‘La Grotte de St Marcel d’Ardeche’ u zbulua për herë të parë më 1836 nga një gjuetar, i cili e kishte parë atë rastësisht.

Ajo çfarë po i mahnitë eksploruesit e kësaj shpelle është forma e saj, pishinat ndriçuese dhe akumulimet e mineraleve, transmeton Gazeta Express.

Shpella e bukur po tërheqë çdo herë e më shumë vizitorë nga e gjithë bota. Ajo ndodhet në jug të Francës dhe se si duket ajo mund ta shihni më poshtë.