Shtatorja që nuk e nderon Adem Jasharin? (Foto)

Shtatorja e heroit kombëtar Adem Jashari në Radushë të Shkupit, është përuruar më 18 nëntor të vitit 2012, me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Para gati katër vitesh, zbulimi i kësaj shtatore pati marrë mjaft kritika, por edhe akuza nga ana maqedonase, transmeton lajmi.net

Shtatorja siç shihet në këto fotografi, ngjan shumë pak me heroin. Përmasat e trupit nuk përkojnë pothuajse fare. Shtatorja është e punuar në stilin realsocialist, e realizimi është edhe më i dobët. Për këtë arsye është kritikuar mjaft nga opinioni dhe kritikët e artit, saqë e patën vlerësuar si “degradim të heroit”.

aj03

aj02