S’i dhanë leje për garazh, ja zgjidhja e shtetasit belg (Foto)

Në shumë qytete të botës është e vështirë për të gjetur parking. Teksa automjetet shtohen në vijimësi, hapësirat zvogëlohen.

Por, një qytetar belg gjeti një mënyrë paksa të veçantë për të parkuar automjetin e tij. Shtetasit Eric Vekeman iu refuzua leja për parking nga autoritetet lokale.

Ai ishte i vendosur për të ndërtuar një garazh, duke e ndërtuar diku shkruan ora, duke qenë se mbylli dyqanin e tij ushqimor, burri vendosi t’i ndryshonte destinacion ambientit.

Nga jashtë duket si dritarja e një dyqani të rregullt dhe aty ka edhe një stol siç shihet edhe në foto.

I gjithë procesi duket i mërzitshëm, por belgu thotë se i duhet vetëm dy minuta kohë për të hapur dhe mbyllur dyqanin e shndërruar në garazh.

E kush mund ta ndalojë këtë burrë kur rebelohet ndaj autoriteteve lokale?!

city-council-refuses-a-garage-permit-man-builds-it-anyway-7-655x356

city-council-refuses-a-garage-permit-man-builds-it-anyway-7

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-5

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-10

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-3

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-6

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-1

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-9

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-11

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-12

secret-garage-door-city-council-permit-eric-vekeman-13