Si i puthi dhe si i ekzekutoi një e nga një Enver Hoxha shokët e tij të Byros

Ashtu si në betimet e Cosa Nostras, edhe regjimi komunist dhe krerët e saj kishin puthjen e tyre të nderit dhe besnikërisë.

Këtë kod paraqet edhe materiali filmik i mëposhtëm, ku dallohen Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hysni Kapo dhe Beqir Balluku, në një puthje që e kishin huazuar nga sovjetikët.

Puthja e vdekjes, pasi nga kjo puthje shpëtoi vetëm Hysni Kapo, pasi me radhë të tjerët përfunduan të ekzekutuar nga vetë Hoxha…