Si ishin femrat shqiptare në diktaturë (FOTO)

Dalin të tjera foto interesante mbi femrën shqiptare gjatë viteve të komunizmit. Nuk është vetëm Izraeli shtet ku në gatishmëri për luftë janë femrat. E tillë ishte dikur edhe Shqipëria. Në këtë galeri interesante të fotove, shihen femrat që i quanin zboriste (rezerviste, të angazhuara në punë “vullnetare”), të gatshme për ta mbrojtur Shqipërinë dhe Enver Hoxhën. Këto janë ushtaraket komuniste, por edhe simpatike. Ato ishin krah i fortë i Enverit, që thuhet se dikur ka thënë: çupat i kam në Shqipëri, çunat në Kosovë!/shqiperiaime.al/

2

3

5

6